Om mig

Sara Solén. Dalkulla uppvuxen i Svärdsjö.

Startade firma 1999 och har samlat på mig en bred erfarenhetsbank. Bild, text, form och kommunikation är grundpelarna i firman. Jag finns i Falun och trivs och inspireras här med natur, sport, musik och kultur inpå knuten.SOLENÅJD form - ett namn med symbolik som kan förknippas med mig, mitt jobb inom formgivning och även min före detta huvudsyssla Cirkulations- och nervbanemassage och friskvård. Närliggande association är även solenoiden, energigivare eller startmotor som kan föra tanken till både friskvård och att jag tidigare även arbetat inom industri.

- Förbryllande, tänkvärt, provocerande eller logiskt? Det får mottagaren och betraktaren avgöra.


Sol • Solén • Energi • Nåjd • Konst • Formgivning


Mina uppdrag varierar från logotyper, skyltar, annonser, mässmaterial, visitkort och broschyrer, till illustration, layout av kataloger, hemsidor företagsprofilering och design av dekorativa ljudabsorbenter. Jag kombinerar min firma med deltid på Rolf Ericson bil, marknadsavdelningen, samt Wiborgs Grand Optik, där jag både arbetar i butiken och med företagets grafiska profil,  hemsida, skyltning och trycksaker.


Tack vare spanskastudier och produktion av en marknadsföringstidning i Spanien har jag fått bra kontakter i Almuñécar, på Costa Tropical. Hit återvänder jag gärna och kan även arrangera konferens- friskvårds- och gruppresor.


En ny bok är under produktion..... Med Spanien i tankarna och Ulrika Lissmyr som skribent -en härlig resa som kommer ge mycket!


Jag tycker vår värld är ganska snedvriden. För att  bidra till förändring stödjer jag Nourish the Children - som i långsiktiga och bestående utvecklingsarbeten jobbar för undernärda barn i de områden i världen som har det svårast. Jag rekommenderar detta varmt och ger gärna mer info. Läs mer. Uppge gärna mig som referens vid köp eller registrering: Sara Solén Distributör ID: SE10096SOLENÅJD form

Sara Solén

sarasolen@solenajd.com

+46 70 572 72 73