om mig

Sara Solén. Dalkulla uppvuxen i Svärdsjö.

Startade firma 1999 och har samlat på mig en bred erfarenhetsbank. Jag finns i Falun, trivs och inspireras här med natur, sport, musik och kultur inpå knuten.


Min firma går just nu på sparlåga då jag Jag arbetar heltid som marknadsamordnare på Rolf Ericson Bil, där jag gör allt från trycksaker och digitalt annonsmaterial till form och mönster för foliering av bilar.


SOLENform - nytt företagsnamn som i sin enkelhet speglar mig, mitt namn, bild och form. Mina uppdrag varierar från logotyper, skyltar, annonser, mässmaterial, visitkort och broschyrer, till illustration, layout av kataloger och hemsidor.


SOLENÅJD form - tidigare företagsnamn, med symbolik som kan förknippas med mig, bild och form samt min tid inom friskvård som Cirkulations- och nervbanemassör. Närliggande association är även solenoiden, energigivaren eller startmotorn som kan föra tanken till mitt jobb inom hälsa och även tidigare arbeten inom industri.

Sol • Solén • Energi • Nåjd • Konst • Formgivning

- Förbryllande, tänkvärt, provocerande eller logiskt? Det får mottagaren och betraktaren avgöra.Framtid - tillsammans med Ulrika Lissmyr, författare, kulturpedagog och tidsresekåsör, finns en bokproduktion startad. Vi har både Spanien och Dalarna i tankarna och det blir en härlig resa! Jag har studerat och jobbat i Almuñécar på Costa Tropical, har fina kontakter kvar och återvänder gärna.


För att bidra till förändring i världen stödjer jag Nourish the Children - som i långsiktiga och bestående utvecklingsarbeten jobbar för undernärda barn i de områden i världen som har det svårast. Jag rekommenderar detta varmt och ger gärna mer info. Läs mer. Uppge gärna mig som referens vid köp eller registrering: Sara Solén Distributör ID: SE10096